artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2023. december 7. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Húsleves

Fehérboros-rozmaringos csirkecomb bulgurral, káposzta salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Lencsefőzelék fokhagymás sült tarjával

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás palacsinta erdei gyümölcs öntettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Berettyóújfalui Szakképzési Centrum ebben az évben is mind a 13 tagintézményével csatlakozott a SZAKMÁK ÉJSZAKÁJA elnevezésű - 2017. április 21-én 18.00 és 22.00 óra között megrendezett országos kezdeményezéshez.

A megye tíz településén – Balmazújvároson, Berettyóújfaluban, Biharkeresztesen, Hajdúböszörményben, Hajdúhadházon, Hajdúnánáson, Hajdúszoboszlón, Nádudvaron, Polgáron és Püspökladányban – 222 különleges, érdekes programmal készült és várta az általános iskolák tanulóit, a középiskolásokat valamint az érdeklődő felnőtteket egyaránt a több mint 250 szervezésben résztvevő kolléga.

Közel kétezren regisztráltak iskoláinkban, de ténylegesen ennél jóval többen voltak.

A résztvevők a szakmákat más megvilágításban, játékos, szórakoztató tevékenységek, hétköznapi szituációk közben ismerhették meg egy jó hangulatú, kellemes este keretében.

Bess1.Bess2.

Berettyóújfaluban a BSZC Bessenyei György Szakközépiskolájában az este folyamán számos, érdekes tevékenység közül választhattak az érdeklődők.

Nagy sikert arattak a Közszolgálat szakmacsoport diákjainak önvédelmi bemutatói, amelyen a látogatók is kipróbálhatták magukat. Színesítette a programot, hogy az érdeklődők kipróbálhatták magukat mind a bűncselekmény elkövetői, mind pedig a bűnüldözői szerepkörben. Az Oktatás szakmacsoport főleg manuális tevékenységekkel (ujjbáb és hűtő mágnes készítése, pelenkázás, lufi-hajtogatás) készült, és az elkészült remekeket a részt vevők magukkal is vihették. Az Informatika szakmacsoport termében nagyon népszerű volt a robot-irányítás és a különböző szerelési feladatok.

Elkészült a rendezvény ideje alatt az első Beskó-kolbász is, a vendégek előtt, amit megsütöttünk és közösen fogyasztottuk el a rendezvényünkön részt vevőkkel.

Bess3.Bess4.

Bess7.Bess6.

Bess8.Bess9.

Berettyóújfaluban a BSZC Eötvös József Szakképző Iskolája a Honvéd utcai tanműhelybe várta az érdeklődőket.

Az ezévi rendezvényük a játékosság jegyében zajlott. Különösen nagy sikert aratott „Az erő veled van?!” játék, ahol a villamos energia felhasználásának szokatlan módjával ismerkedhettek meg. A gépészeti tanműhelyben kiderült, hogy milyen nehezen boldogulunk, ha nem használhatjuk a szemünket és csak tapintással ismerhetjük fel az alkatrészeket. Az utolsó állomáson a kézügyesség játszotta a főszerepet, hiszen nem volt egyszerű a sajtlabirintuson végigvezetni az egeret, vagy kirakni az ördöglakatokat.  Itt mutathatták meg a Kísérőprogramként íjászbemutatót tekinthettek meg a látogatók, és akinek kedve volt ki is próbálhatta ezt az ősi magyar fegyvert. A jó hangulatról, kellemes zenéről zenekar gondoskodott. Aki végiglátogatta az állomásokat és megoldotta a feladatokat, tombolajegyet kapott jutalmul. A szponzori felajánlásoknak köszönhetően sok értékes ajándékot sorsoltak ki.

Eötvös1Eötvös2

Eötvös3Eötvös4

Idén először szintén Berettyóújfaluban a BSZC Arany János Gimnáziuma, Egészségügyi és Közgazdasági Szakgimnáziuma is sok színes programmal várta az érdeklődőket.

Programjaik között szerepelt a "Na Akkor Vállalkozz!" NAV Bevallási nyomtatványok fajtái és szerepük. "Élem, vagy érem a pénzem?" Avagy bérszámfejtés a gyakorlatban. „Én nem leszek a szürkék hegedőse”(Ady). Tűnj ki a tömegből! "Arany klinika a város közepén" Ments életet! Újraélesztési bemutató, gyakorlással és ellenőrzéssel egybekötve.

Arany1Arany2

Arany3Arany4

A visszajelzések és saját tapasztalataink alapján minden tagintézményünk jó hangulatú programokkal és lelkiismeretesen készült erre az estére. Köszönet a valamennyi kolléga szervező munkájáért!

Jövőre ismét találkozzunk!

You have no rights to post comments