artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola portugál vendégei látogatást tettek a Vass Jenő Óvoda és Bölcsőde Székhely Óvodájában 2014. október 2-án. - Az óvoda Nevelőtestületének beszámolója

 

 

 

A Portugáliából érkező diákok a nevelő – oktató munkát segítő pedagógiai asszisztens hivatást választották és ilyen irányú tanulmányokat folytatnak.

Ittartózkodásuk ideje alatt megismerkedhettek a magyar pedagógiával, betekintést nyerhettek a Vass Jenő Óvoda és Bölcsőde Székhely óvodájának mindennapjaiba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A környezettudatos életszemlélet formálása már óvodás korban elkezdődik, melynek kiemelt figyelmet szentel intézményünk. Ennek kapcsán a Székhely Óvoda nagycsoportos gyermekei a papírgyűjtéshez kapcsolódva a papírmerítés technikáját mutatták be és a portugál diákoknak örömmel adhatták át saját kézzel készített ajándékaikat. E látogatás alkalmával egy jó hangulatú délelőtt emlékeit őrizhetik meg a helyi óvodapedagógusok és vihetik „útravalóul” a vendég diákok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You have no rights to post comments