artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 18. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Szárnyas raguleves

Fehérboros-mustáros szószban sült csirkecomb, zöldséges bulgurral

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott brokkoli

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Vass Jenő Óvoda és Bölcsőde 2014. szeptember 29-én 900-tól tartotta tanévnyitó értekezletét, melyet Török Istvánné Intézményvezető nyitott meg. - Az óvoda Nevelőtestületének beszámolója

 

 

 

A nevelő közösséget a fenntartó önkormányzat nevében Muraközi István Polgármester Úr köszöntötte. Ezt követően Török Istvánné ismertette a 2014/2015 nevelési év feladatait, majd ünnepélyes keretek között a Vass Jenő díj átadására került sor Bene Sándorné és Oláh Károlyné óvodapedagógusok részére. A Széchenyi óvodások és a Rákóczi óvodás gyerekek kedves köszöntő műsora után Lakatos Antal az intézmény pedagógiai asszisztense saját verseit adta elő, amelyet e két óvónő áldozatos munkája ihletett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muraközi István a város nevében nyújtott át nyugdíjazásuk alkalmából emléklapot a díjazottak részére köszöntő és vers kíséretében. A megható ünnepség lezárásaként a munkatársak gratuláltak volt kolléganőiknek, majd a megvendégelés során kötetlen beszélgetésekre nyílt lehetőség.

1000-tól Bán Csaba munka- és tűzvédelmi oktatása zajlott le, amely a veszély- és balesethelyzetek megelőzésére és elhárítására irányult. Ezt követően az intézményi dokumentumok véleményezésére került sor, amelyek módosítását a törvényi változások indokolták.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Szervezeti és Működési Szabályzatot Konczné Rocska Edit Intézményvezető-helyettes, a Házirendet Baloghné Antós Emese Intézményvezető-helyettes ismertette, majd ezek véleményezése és elfogadása történt meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az intézmény 2014/2015 nevelési évre kidolgozott Munkatervét ismertette Török Istvánné Intézményvezető, majd aktualitások megbeszélése és a hozzászólások után a jubiláló dolgozókat köszöntötte. Ez alkalomból gratulált Konczné Rocska Edit Intézményvezető-helyettes óvodapedagógusnak, Gálné Tóth Klára Tagintézmény-vezető óvodapedagógusnak, Bálintné Szilágyi Mária Óvodapedagógusnak, Tóth Sándorné és Bói Istvánné Dajkáknak és az intézmény Óvodatitkárának Göcsné Nagy Ilonának.

Lezárásként mindenkinek eredményes és jó munkát kívánt az Intézményvezető a 2014/2015 nevelési évre.

You have no rights to post comments