artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

A berettyóújfalui székhellyel rendelkező Óvodák Országos Közössége Egyesület (ÓVOK) 2024.10.18-án tartotta nagyszabású konferenciáját Hajdúböszörményben, a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Karának valamint a Debreceni Egyetem Gyakorló Óvodájának közös szerevezésében.

A rendezvény fókuszában a gyermekközpontú környezet főbb kérdései, valamint az óvodai csoportélet pedagógiai tényezői és hatása állt. Gyermeki jogokat figyelembe vevő nevelés kérdései is szerepet kaptak a szakmai fórumon. A tudásmegosztás jegyében tartott szakmai találkozóra az ország negyven településről több mint kétszáz óvodapedagógus érkezett.

Az Óvodák Országos Közössége Egyesület (ÓVOK) köszöni Bónácz János alpolgármester úrnak, hogy személyes jelenlétével megtisztelte a konferenciát, valamint köszönetét fejezte ki Berettyóújfalu Város Önkormányzatának, rendezvényeinek és eddig megjelent kiadványainak kiadásában nyújtott támogatásáért.

Szántóné Papp Judit
ügyvezető elnök

ovodakkozossege02

You have no rights to post comments