precizbanner

19osz

2019tavaszbanner

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

zoldvaros

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. szeptember 18. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Tarhonyaleves

Csirkemell sajtos-mustáros pácban, zöldséges rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Tojásleves

Zúzapörkölt galuskával

"B" menü:

Gyümölcsleves

Rizses hús

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

ilonatavasz2019  

ablakállásmuszakiboltallas

 

2019. június 29-től a Makk Kálmán Mozi udvarán megrendezésre kerülő Nyári Művészeti Fesztivál keretein belül az idén két alkalommal is volt szerencsénk a Berettyóújfaluból elszármazott Venyige Sándorunk és párja Zorgel Enikő által alapított Veres1 Színház előadásaihoz.

A tavalyi évhez hasonlóan (Anconai szerelmesek) hatalmas élményben lehetett részünk, ráadásul ez évben, már duplázva az előadások számát. Csendben szeretném megjegyezni, hogy akkor joggal reménykedhetünk, hogy a jövő évben akár három színdarabbal is kedveskednek majd városunk lakóinak.

2019. június 29-én szombaton a Csoportterápia című mjuzikelkámedit láthattuk, amelyen sokat kacagtunk, nagyokat derültünk mások problémáján, mégis kicsit elgondolkodtató volt úgy vélem mindenki számára, hisz önmagunkat is felismerhettük, saját hibáinkat, gyengeségünket egy-egy szereplő alakításában. A dalok vicces szövegén, a hatalmas poénokon, a mesterien megformált figurákon jókat szórakoztunk.

2019. július 07-én vasárnap este pedig a Ne most drágám című vígjátékot tekinthettük meg. Remek helyzetkomikumok, vicces karakterek, az ütős jelenetek tovább fokozták az amúgy is magasra pörgött hangulatot. Fordulatos cselekmények, hatalmas poénok folyamatosan mosolyt csaltak a nagyközönség arcára. Néha már csorgott a könnyünk a nevetéstől.

Tiszta szívből gratulálunk ennek a csodás CSAPATNAK a munkájához, az előadásmódjukhoz, a tökéletes átélésekhez. Úgy gondolom, a Veres1 Színház közösségét teljes mértékben megkedveltük, befogadtuk, megszerettük és természetesen visszavárjuk! Munkájukhoz további sok sikert, türelmet, kitartást, és nagyon jó egészséget, valamint ha lehetséges ezt így nevén nevezni, nagyobb támogatottságot kívánok!

 

Írta: Kucskár Éva
Fotók: Kocsis Csaba

veresegy02

Szóljon hozzá!