precizbanner

2019tavaszbanner

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

tavasz18.01

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. június 26. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Paradicsomleves

Baconnal töltött karaj rántva, zelleres burgonyapürével

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Csontleves

Krumplifőzelék fasírttal

"B" menü:

Hamis gulyásleves

Csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

ilonatavasz2019  

ablakállásmuszakiboltallas

 

A 2018. szeptember 14-15-én megrendezésre kerülő V. Kezdő Néptáncosok Országos Találkozóján Berettyóújfalu városát a Rengő Néptáncegyesület képviselte.

Az egész országból, illetve határon túlról is érkeztek csoportok Debrecenbe, a Nagyerdei Szabadtéri Színház színpadára, ebbe a csodálatos környezetbe, hogy megmutassák tánctudásukat.

A rendezvény ünnepélyes megnyitóját Hercz Vilmos, a Debreceni Népi Együttes művészeti vezetője, a Népművészet Ifjú Mestere kezdte meg, kedves, figyelmes szavaival.

A két nap alatt összesen 27 fellépő együttest, több mint 600 táncost láthatott a közönség, illetve ki is próbálhatták magukat, hiszen táncházat (hajdúsági, szilágysági, kalotaszegi és mezőségi táncokkal) is rendeztek az ide látogatók részére, valamint kézművesek, népi iparművészek termékeiben is gyönyörködhettek, amit meg is vásárolhattak, sőt az éjszakába nyúló bálon is táncolhattak. A talpalávalót a Szeredás Népzenei Együttes szolgáltatta.

zezed

Sok szeretettel fogadták a Rengő csapatát, sőt a konferanszié „Berettyóújfalu büszkeségeinek” nevezte Őket, hiszen nagyon tetszetős koreográfiát láthattak néptáncosainktól, amivel nagy sikert arattak. Tiszta szívből gratulálok a Rengő Néptáncegyesület minden tagjának!

Nagyon megható volt látni ennyi hagyományőrző, a különböző tájegységeket felvonultató, meseszép ruhákban pompázó táncost. Munkájukhoz további sok sikert és kitartást, valamint nagyon jó egészséget kívánok!

Szóljon hozzá!