precizbanner

virag18osz

millenniumkicsi2

LizArt Design hajas

gazdatavasz

aurabannermedium2

Berettyó Kártya 2017 borító

lily

ilonatavasz18

tavasz18.01

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2018. november 12. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Magyaros zöldborsóleves nokedlivel

Sertésszelet stroganoff raguval, burgonyakrokettel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Csontleves

Tejfölös szelet tésztával

"B" menü:

Gyümölcsleves

Rántott szelet rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

  viastein

 precizbannerkicsionkentesseg

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően idén is nagyszabású gálával nyitja az új évadot a Csokonai Színház társulata. Bár már megkezdődött néhány előadás, a Bonnie & Clyde, a Mintapinty és a Lear király próbája, a nagyközönség a szeptember 8-i gálán találkozhat először a színművészekkel, a következő évad műsorának alkotóival.

A Szép estéket, Debrecen! az induló évad prózai és zenés előadásaiból nyújt ízelítőt, így felcsendülnek a Figaro házassága, A padlás és a Bonnie & Clyde dallamai, rendezők mesélnek a prózai előadásokról, bemutatkoznak a frissen szerződtetett társulati tagok, sőt a gála új, Mesteremberek című részében a háttérdolgozók, a kellék-és a fodrásztár vezetői kísérik a kulisszák mögé a nézőket. Újdonság, hogy a gála előtt egész napos, sokszínű családi programmal várja az érdeklődőket a színház. 10 órától Újhelyi Kinga zenés gyerekműsorával kezdődik a vidám kavalkád, 11 órától nyitja meg kapuit a könyvklub: meséket olvas fel Krajcsi Nikolett, Mercs János és Ráckevei Anna, majd a bátor jelentkezők 12 óra 30 perctől Vranyecz Artúr és Papp István interaktív játékának részesei lehetnek.

Rövid ebédszünet után, délután fél 3-tól újra lesz felolvasószínház Mészáros Tiborral és Vranyecz Artúrral, Zeck Juli ad elő részleteket a Házimurik című darabból, majd a kortárs költők verseiből összeállított, nagy sikert aratott Szívlapát című előadásból következik némi ízelítő. Fél öttől az új évad musicale, a Bonnie & Clyde slágerei szólalnak meg, a kórustagok operett örökzöldeket énekelnek, majd Varga Klári és Dargó Gergely sanzon-estje zárja a családi napot.

Találkozások - Csokonai évadnyitó nap az Ady téren 10 órától. A programok ingyenesen látogathatók.

A Szép estéket, Debrecen! 19 órától kezdődik a Csokonai Színház Nagyszínpadán. Jegyek 1000 és 3300 forint közötti árakon vásárolhatók. A színház infósátrában a következő évad bérleteiről, előadásairól kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők.  

Szóljon hozzá!