artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 26. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves csülökkel

Brassói aprópecsenye hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Bajnóca Néptánc Egyesület életében minden évben vannak olyan események, amelyre hónapok munkájával készülnek csoportjaink. Ilyen rendezvény az idén 17. alkalommal Biharkeresztesen megrendezésre kerülő néptánc minősítő verseny, a Bihari Regionális Néptánctalálkozó.

Június 9-én a Kökörcsin, Boróka, Cserbóka és Bihar csoportjuk is fellépett a megmérettetésen. Az egész napos elfoglaltság nem volt hiába való, ugyanis a több hónapos kemény munka meghozta gyümölcsét.

borókacserbóka

Íme, a szakmai zsűri által odaítélt elismerések:

A Bajnóca Néptánc Egyesület KIEMELKEDŰ MŰHELYMUNKÁJÁÉRT különdíjat kapott

A Kökörcsin csoport ARANY minősítést kapott

A Boróka csoport KIEMELT ARANY minősítést kapott

A Cserbóka csoport KIEMELT ARANY minősítést kapott

A Bihar csoport ARANY minősítést kapott

Török Bianka, a Cserbóka csoport táncosa, szólisztikus előadásáért különdíjat kapott

Gönczy Kincső, a Boróka csoport táncosa, szólisztikus előadásáért különdíjat kapott

bogibogirenipetike

Ezzel még nem volt vége a napi megmérettetéseknek, ugyanis e napon délelőtt rendezték meg a XII. Vass Lajos Népzenei Verseny középdöntőjét, amelyben a Kis Bajnóca Népdalkör, Magyari Péter és Turzó Boglárka ARANY minősítéseket szereztek, a Nagy Bajnóca Népdalkör pedig KIEMELT ARANY minősítést szerzett, amellyel továbbjutott az országos döntőbe.

A rendezvényeken az egyesület, a csoportok, az énekesek és táncosok tehát összesen 11 elismerést szereztek, méltó képen képviselve ezzel az egyesületet ás Berettyóújfalut!

kis bajninagy bajni

A Bajnócánál nem áll meg nyáron sem az élet, ezen a héten Litvániába indulnak , ahol egy fesztiválon képviselik hazánkat, ezt követően pedig egy olyan, hozzánk igen közel álló vidék táncait fogják tanulni, amelyeket az országban elsőként és egyedüliként fognak tudni és bemutatni a nagyközönségnek!

Érdemes figyelni oldalukat a legnagyobb közösségi portálon: facebook.com/bajnóca néptánc egyesület, ahol további képeket és videókat is lehet találni a hétvégi megmérettetésről.

kökörcsin

Egyúttal köszönetet szeretnének mondani táncosaiknak, szüleiknek, barátaiknak, támogatóiknak, segítőiknek valamint Városunknak, Muraközi István Polgármester Úrnak és a Képviselőtestületnek, hogy támogatásukkal segítik munkájukat, amely következtében méltó módon képviselhetik Városunkat és hazánkat, országos és nemzetközi színtéren is!

#bajnóca #légyteisbajnócás #tartozzközzénk

You have no rights to post comments