precizbanner

mesolaser

2016tavaszbanner2

lily

millenniumkicsi2

gazdatél

aurabannermedium2

arzuhanas2017

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. február 19. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Cukorborsóleves nokedlivel

Óvári sertésszelet sült burgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Káposztaleves

Sajtos hús tört burgonyával

Heti "B" menü:

Gyümölcsleves

Natúr csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


termalmenu
Rendelés leadás legkésőbb előző nap 10 óráig
06 (30) 963-3740

Napi menü:

Tárkonyos raguleves

Káposztás tészta

veradas

koboreb

telivasar 

alkusz2

judo 

 

A 2009-ben alapított Bajnóca Néptánc Egyesület 3 gyermek és egy felnőtt csoportjával, így közel 100 tagjával Berettyóújfalu legnagyobb néptánc egyesülete. 2017-ben a 40 éves múltra visszatekintő Bihar Néptáncegyüttes is csatlakozott a Bajnócához, így e nagy múltú csoportnak váltak szellemi örököseivé. – A Bajnóca Néptánc Egyesület beszámolója

Mozgalmas hónapok és évek vannak az egyesület mögött, hazai és nemzetközi fesztiválok és minősítők állandó résztvevői, többek között táncházak, szóló gyermek és ifjúsági verseny valamint a Berettyó Nemzetközi Néptáncfesztivál szervezői, hamarosan pedig Litvániában fogják képviselni városunkat és hazánkat egy fesztiválon.

budai vár3budai vár4

A Bajnóca név egyet jelent a minőségi, neves koreográfusokat is bevonó, viseletben is hiteles előadásokkal. A tudatos és kitartó építkezésnek köszönhetően idén pünkösdkor a Budai Várban léphetett fel megyénkből és térségünkből egyedüliként az egyesület Boróka és Cserbóka csoportja, majd másnap, május 21-én a Szentendrei Szabadtéri Skanzenben mutattak be több tájegység táncait felvonultató koreográfiákat.

szentendre 1szentendre2

Kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt hatalmas élményt, a szülőknek pedig büszkeséget jelentett a két napos fellépés, ahol az ország több pontjáról meghívott táncosokkal találkozhattak.

Május 26-án, a város napja alkalmából az egyesület tanára, a Cserbóka csoport vezetője, Turzó Boglárka elismerést vehetett át városunk polgármesterétől, Muraközi Istvántól, népzenei tevékenységéért a Fölszállott a pávában!

bogiszentendre3

Az egyesületben a szakmai munka nyáron sem ér véget, hamarosan újra koreográfusok „költöznek be hozzájuk” és egy, az országban egyedülálló, eddig fel nem dolgozott tájegység táncaival fognak még ebben az évben színpadra állni. Ehhez szervesen kapcsolódik majd egy december közepi kiállítás a Nadányi Zoltán Művelődési Házban, valamint az év végén megrendezésre kerülő évzáró gálaműsor. Az említett koreográfia pedig nem csak a Bajnóca számára, de az egész város, sőt az egész térség számára lesz jelentős és egyedülálló!

szentendre 4szentendre6

Naprakész információkért, képekért és videókért keressék az egyesület hivatalos oldalát a legnagyobb közösségi online felületen! #bajnóca #légyteisbajnócás #tartozzközzénk

szentendre7szentendre8

Szóljon hozzá!