artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 5. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A városunkban először megrendezésre kerülő Szélső Érték Természetbarát Kulturális Találkozó kapcsán Berettyóújfaluban élő embereket kérdeztünk meg, hallottak-e már az eseményről, mi a véleményük a kezdeményezésről. Legújabb riportunkban Török Katával beszélgettünk, aki a Bajnóca Néptáncegyüttes tagjaként fel is lép a Találkozón.

 

Hallotál-e már a városunkban hamarosan megrendezésre kerülő 3 napos Szélső Érték Természetvédelmi Kulturális Találkozóról? Ha igen, honnan értesültél róla?

Igen, hallottam. Személyesen a rendezvény szervezőjétől Papp Zsolttól, a részletes programot pedig először a oldalán láttam.

Ismered-e a programokat? Szerinted színesek, érdekesek?

Igen, ismerem. Nagy örömmel láttam, hogy ez egy három napos rendezvénysorozat, tele színes és változatos programokkal, fellépőkkel. Bevallom őszintén, régóta vártam arra, hogy talán egyszer a mi városunkban is lesz egy ehhez hasonló rendezvény. Ismerve a részletes programot, változatosnak, érdekesnek tartom és kíváncsian várom. Véleményem szerint fantasztikus élményben lesz részük az odalátogatóknak.

Van olyan konkrét program, fellépő amit nagyon vársz?

A koncerteket mindenképp, a Baranta harcművészeti bemutatót, és a táncházat a legjobban, ahol én és a lányom is részt veszünk a Bajnóca Néptáncegyüttes tagjaiként és persze a zenét szolgáltató Bakator együttest.

Mit szólsz a kezdeményezéshez ?

Mindenképp egy nagyon jó ötletnek tartom és bízom a sikerében, s abban, hogy nem ez lesz az utolsó Szélső Érték találkozó a városban! Személy szerint én minden évben szívesen részt vennék hasonló rendezvényen. Nagyon hiányzott a város életéből az e fajta igényesen megszervezett, színes programsorozat.

Ismerőseidnek említetted már? Mi volt a reakciójuk?

Ismerőseimnek szó szerint "reklámozom" a rendezvényt, szerintem újfalui szinten ez kihagyhatatlan. Az eddigi beszélgetések során az derült ki, hogy kíváncsian várják és szívesen eljönnek a Csónakázó-tó árnyékot adó fái közé, jó koncerteket, érdekes fellépéseket nézni, hallgatni.

Van-e valami, amit hiányolsz a fesztivál programkínálatából?

Hiányérzetem egyáltalán nincs a programokat illetően, sőt ahogy már említettem én nagyon örülök ennek a kezdeményezésnek.

A válaszok alapján az utolsó kérdés szerintem már nem is kérdés! Ott leszel a rendezvényen?

Természetesen. Ez nem is lehet kérdés! Nézőként és a táncház aktív részvevőjeként is!

 

You have no rights to post comments