artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 5. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A városunkban először megrendezésre kerülő Szélső Érték Természetbarát Kulturális Találkozó kapcsán Berettyóújfaluban élő embereket kérdeztünk meg, hallottak-e már az eseményről, mi a véleményük a kezdeményezésről. Ezúttal Derzsi Sándor hivatali ügyintézőt kérdeztük.

 

 

Hallotál-e már a városunkban hamarosan megrendezésre kerülő 3 napos Szélső Érték Természetvédelmi Kulturális Találkozóról? Ha igen, honnan értesültél róla?

Igen, hallottam. A városszerte kihelyezett plakátokról, és a berettyoujfalu.hu honlapról.

Ismered-e a programokat? Szerinted színesek, érdekesek?

Végigolvastam a hirdetést és nagyon tetszettek a programok. Úgy vélem, hogy színvonalas és kulturált szórakozást tesznek lehetővé. Köszönet a szervezőknek!

Van olyan konkrét program, fellépő amit nagyon vársz?

A Szélső Érték koncertet várom nagyon és a szombati fellépők közül a Szederinda énekegyüttes és a Szeredás népzenei együttes előadását.

Mit szólsz a kezdeményezéshez ?

Ideje volt már, hogy végre Berettyóújfalunak is legyen ilyen "nagyszabású" rendezvénye, ahol nem húzzák le a rolót 11-kor . Egyébként szerintem lenne lehetősége a településnek ennél nívósabb és többet ígérő rendezvénysorozat lebonyolítására is, de ahhoz nagyobb összefogásra lenne szükség, beleértve a lakosságot és a felelős vezetést is. 

Ismerőseidnek említetted már? Mi volt a reakciójuk?

Persze, hogy említettem. Meglepődtek, ugyanis amikor évekkel ezelőtt egy hasonló volumenű tervemről meséltem nekik (ami sajnos nem valósult meg), azt gondolták, hogy Újfalunak néhány éve van még hátra a teljes összeomlásig... de úgy látszik mindig van új hajnal és remélhetőleg ezek az első sugarai.

Van-e valami, amit hiányolsz a fesztivál programkínálatából?

Hiányolnivaló nincs benne szerintem, hiszen már ez is nagy lépés, hogy egyáltalán valaki el merte vállalni itt, hogy egy ilyen rendezvény szervezésébe belebonyolódjon. Egyedül talán a kishitűség az, ami miatt kicsit bosszús lehetek, de a jelenlegi állapotban igazából semmi csodálkozni való nincs azon, hogy csak ekkora térre gondoltak a szervezés során. Remélem, hogy már a kezdés második órájában kicsinek fog bizonyulni a hely.

A válaszok alapján az utolsó kérdés szerintem már nem is kérdés! Ott leszel a rendezvényen?

Mivel a környéken lakom, így nem maradhatok ki a rendezvény élvezetéből. Talán egyetlen percét sem fogom kihagyni.

 

You have no rights to post comments