artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 2

Páratlan esemény, családias ünnep részesei lehettek azok, akik ellátogattak 2012. október 3-án este a volt Járási Hivatal Fráter László termébe, az idén 45. születésnapját ünneplő Berettyóújfalui Ifjúsági Fúvószenekar  jubileumi koncertjére.

 

Az érdeklődésre nem lehetett panasz, hiszen hamar megtelt a díszterem büszke szülőkkel, rokonokkal, kíváncsi barátokkal, volt fúvószenekari tagokkal és csillogó szemű zeneszerető emberekkel - fiatalokkal és idősekkel egyaránt. Igazi születésnapi hangulatban zajlottak az események, a zenekar önfeledt játékát csak a szépszámú, külföldről is érkező gratulációk, a zenekar és a karnagy munkásságát méltató köszöntések idejére szakította félbe.

Az est díszvendége Csikota József, a Fúvószenekarok és Együttesek Szövetsége Magyarországi és Közép-Kelet-Európai WASBE-Tagszervezetének elnöke  volt, aki nem csak a születésnapos zenekarnak adta át a szövetség rangos elismerését, hanem annak karmesterét, Szilágyi Pétert is köszöntötte, és 35 éves kiemelkedő fúvóskarmesteri tevékenységéért szintén kitüntetésben részesítette.

A rendezvény közvetlen hangulatát fokozta az utolsó műsorszám, melyben a régi zenekari tagok is színpadra léptek, sőt egy közös éneklés erejéig  a karnagy a közönséget is bevonta a produkcióba.  Az est kötetlen baráti beszélgetéssel folytatódott a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola ebédlőjében.

Kívánjuk, még sok ilyen felejthetetlen díszhangversenyben legyen részünk!  Boldog születésnapot kívánunk!

You have no rights to post comments