artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 18. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Szárnyas raguleves

Fehérboros-mustáros szószban sült csirkecomb, zöldséges bulgurral

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott brokkoli

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A veszélyhelyzet ideje alatt a bíróságokon érvényben lévő szabályokat a 229/2020. (V.25.) számú kormányrendelet 2020. június 1-jétől módosítja. Az ügyfeleink szempontjából a legfontosabb változás, hogy újra személyesen intézhetik ügyeiket a kezelőirodákban és ismét lesznek ügyfélsegítő napok.

Az ügyfélsegítő napot illetően először 2020. június 2-tól a megadott email címeken várjuk az állampolgárok jelzéseit ügyeikkel kapcsolatban, valamint ilyen formában tudnak időpontot is foglalni. A személyes konzultációk 2020. június 20-át követően indulnak.

A járásbíróságok email címei:

Berettyóújfalui Járásbíróság Ügyfélsegítő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Debreceni Járásbíróság Ügyfélsegítő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hajdúböszörményi Járásbíróság Ügyfélsegítő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hajdúszoboszlói Járásbíróság Ügyfélsegítő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Püspökladányi Járásbíróság Ügyfélsegítő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A bíróságok épületébe a továbbra is fennálló veszélyhelyzetre tekintettel kizárólag saját tulajdonú egyéni védőeszközt viselve (orrot és szájat eltakaró eszköz – szájmaszk, kendő, sál) lehet belépni. A belépéskor kötelező a kézfertőtlenítő használata, amelyet a Debreceni Törvényszék biztosít az ügyfelek részére.

Az épületben tartózkodás alatt 2 méteres védőtávolság betartása kötelező a személyek között!

A tárgyalótermek előterében, valamint a folyosókon várakozni csak a feltétlenül szükséges időtartamban lehet!

A bíróságok 2020. június 1-től újra tarthatnak tárgyalást, előkészítő és nyilvános ülést mind a polgári és büntető ügyszakban. A járványhelyzettel összefüggő rendelkezésekre tekintettel azonban elsősorban ezeket az eljárási cselekményeket ezután is távmeghallgatás útján kell lefolytatni.

Az idézésre/ értesítésre megjelenő ügyfeleinknek - előzetesen írásban, telefonon vagy elektronikus úton -, az egyéb ügyintézés miatt megjelenő személyenek a bírósági épületbe beléptetése során az alábbiakról kell nyilatkozniuk:

  • hatósági karantént rendeltek-e el velük vagy családtagjaikkal szemben
  • a bíróságon való megjelenésüket megelőző 14 napban találkoztak-e fertőzött vagy velük érintkező személlyel.

A járványügyi intézkedések megtartásának érdekében a bíróság a tárgyalásról/előkészítő és nyilvános ülésről a nyilvánosságot indokolt végzésével kizárhatja.

Kérjük ügyfeleinket a szabályok fokozott betartására valamennyiünk egészségének megőrzése érdekében!

You have no rights to post comments