artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 29. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A 2020. március 11-én a kialakult egészségügyi helyzetre tekintettel a Berettyóújfalui Járásbíróságra történő belépés rendje megváltozik és más intézkedéseket is elrendeltek.

A Berettyóújfalui Járásbíróságon 2020. március 11-én a kialakult egészségügyi helyzetre tekintettel elrendelték, hogy az ügyfélsegítő nap szolgáltatásai visszavonásig szüneteljenek. Erről az ügyfelek a helyben szokásos módon is tájékoztatva lesznek.

Fontos, hogy a bíróságon minden lehetséges eszköz rendelkezésre álljon az esetleges influenza gyanús tünettel érkezők kiszűrésére. A beléptetést végző rendészek a beléptetéskor kötelesek megkérdezni a belépésre várakozó személyeket, hogy a belépést megelőző két hétben jártak-e külföldön, koronavírus által fertőzött területnek számító országban (pl. Olaszország, Ausztria stb.), valamint az elmúlt két hétben kapcsolatba kerültek-e olyan személlyel, aki koronavírus fertőzés miatt karanténba került vagy koronavírus fertőzött volt.

Amennyiben valószínűsíthető a koronavírussal való érintkezés, úgy a belépésre várakozó személy nem léphet be az épületbe, továbbá az esetet a rendészek jelentik az elnöki irodavezetőnek, illetve soron kívül értesítik a tiszti főorvost.

A Berettyóújfalui Járásbíróság épületeiben a fertőtlenítőszer ellátása folyamatos, a portaszolgálatok és az információs pultok gumikesztyűvel, alkoholos kézfertőtlenítővel, valamint - a tárgyak, eszközök fertőtlenítése céljából – általános fertőtlenítő spray-vel lettek ellátva. A tárgyalótermeket, kezelőirodákat, folyosókat és lépcsőházakat naponta fertőtlenítik, többször átszellőztetik. Ahol sokan fordulnak meg, ott a folyamatot naponta többször megismétlik.  

Kellő körültekintéssel elkerülhető a koronavírus megbetegedés, a védekezés szempontjából fontos a higiéniai szabályok fokozott betartása.

Tájékoztatás a bíróságra történő belépés rendjének változásáról

2020. március 13-tól a beléptetést végző rendészek a beléptetéskor kötelesek valamennyi belépni szándékozó személy - saját dolgozók és ügyfelek egyaránt - testhőmérésékletét lézeres hőmérővel megmérni.

Hőemelkedés esetén (37,2 celsius fok felett) a beléptetést a rendészek meg kell, hogy tagadják!

Amennyiben a koronavírussal való érintkezés valószínűsíthető, a belépésre várakozó személy nem léptethető be az épületbe. Az esetről soron kívül értesíteni fogják a tiszti főorvost.

Amennyiben az ügyfél belépését megtagadják, úgy a bíróság igazolja az ő megjelenését. A beléptetés megtagadásáról és a megjelenésről igazolást fognak kiállítani, amit az ügyfél az erre rendszeresített nyomtatvány formájában fog megkapni.

TÁJÉKOZTATÁS ÜGYFÉLFOGADÁS KORLÁTOZÁSÁRÓL

Tisztelt Ügyfelek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Debreceni Törvényszék gazdasági kollégiumvezetője az alábbiak szerint korlátozza az ügyfélfogadást (4026 Debrecen, Arany János utca 30.) 2020. március 13. napjától.

Ügyfélfogadás 9-10 óráig,

szerdán 9-10 óráig és 14-15 óráig.

Az épületben egyszerre egy ügyfél tartózkodhat!

Ügyfeleink telefonon a megszokott ügyfélfogadási időben érdeklődhetnek az ügyeikről az alábbi telefonszámokon:

Cégiroda: 52/521-560

Gazdasági iroda: 52/521-563

Dr. Dankó Gabriella s.k.

a Gazdasági Kollégium kollégiumvezetője

Forrás és címlapfotó: https://debrecenitorvenyszek.birosag.hu/

You have no rights to post comments