artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2023. szeptember 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Húsleves

Fokhagymás-kakukkfüves csirkecomb bulgurral, csemege uborkával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Kelkáposzta főzelék sült kolbásszal

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás palacsinta gyümölcsöntettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Berettyóújfalui Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a taxissal szemben a Berettyóújfalui Járásbíróságon.

2017. szeptember 16-án a hajnali órákban a sértett barátaival Berettyóújfaluban egy szórakozóhelyre akart elmenni, ezért a belvárosban taxit hívtak.

Az odaérkező gépkocsit a vádlott vezette, a társaság beült az autóba, azonban a taxis akkor vette észre, hogy a sértettnél egy bontott dobozos sör van. Felszólította őt, hogy az italt tegye ki a járműből, azonban az utas erre nem volt hajlandó, inkább kiszállt és gyalogosan indult tovább.

Röviddel ezt követően, néhány utcával arrébb az egyedül haladó sértett a szemből közeledő taxiban felismerte a vádlottat. Amikor az autó a közelébe ért, a sértett bosszúból sértő és provokáló kézmozdulatot tett. A vádlott ezt látva gyorsan megállt, a férfi után ment és őt meglökte, majd a nála lévő, ismeretlen, 30 cm hosszúságú eszközzel a fején ütötte. Ezután a férfi el akart menekülni, azonban a vádlott őt visszarántotta és az ismeretlen tárggyal testszerte többször megütötte.

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló repesztett és zúzódásos sérüléseket szenvedett, azonban figyelemmel a bántalmazás módjára, eszközére, a fejtetőn bekövetkezett repesztett sérülésre, a vádlott szándéka súlyosabb sérülés okozására irányult.

A Berettyóújfalui Járási Ügyészség a vádlott ellen súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Berettyóújfalui Járásbíróságon. A vádiratban felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

You have no rights to post comments