artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 19. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Debreceni Járásbíróság 2022. április 19-én, előkészítő ülésen hirdetett ítéletet annak a vádlottnak az ügyében, aki szeméremsértő módon viselkedett egy debreceni vendéglátóhely közelében.

Az előkészítő ülés során az ügyész beismerő nyilatkozat, valamint a tárgyaláshoz való jogról történő lemondás esetén a vádlottal szemben úgynevezett mértékes indítványt tett a büntetésre vonatkozóan. A vádlott a vádirattal egyezően elismerte a bűncselekmény elkövetését, tárgyaláshoz való jogáról lemondott, ezt a bíróság elfogadta és ítéletet hozott.

Az elsőfokú bíróság a férfit – az ügyészi mértékes indítvánnyal egyezően - 1 év 1 hónap fogházbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztette, továbbá elrendelte a pártfogó felügyeletét.

Az ítélet szerint a középkorú férfi 2021. augusztus 15-én egy hajdú-bihari településről vonattal érkezett Debrecenbe, ahol akciós játékbabákat vásárolt, mivel azokat gyűjti. A vádlott az esti órákban, ittas állapotban az egyik debreceni szórakozóhely parkolójába ment, majd megállt egy fa alatt. A férfi ekkor észrevett a vendéglátóhely teraszán egy fiatal nőt, aki a barátai társaságában szórakozott. Mivel a vádlott megítélése szerint a lány hasonlított egy olyan játékbabára, amit gyűjt, ezért kivette a szatyrából az általa korábban vásárolt babák egyikét, majd a sértett irányába fordult, elővette a nemi szervét és önkielégítést végzett. A fiatal nő észrevette a vádlott cselekményét, majd a társaságában lévő személyek felszólították a férfit, hogy hagyja abba. Az esetről bejelentést tettek a rendőrségre, az üggyel kapcsolatban a rendőrök még a helyszínen intézkedtek a férfival szemben, mivel szeméremsértő módon mutogatta magát.

A Debreceni Járásbíróság ítélete jogerős, azt mind az ügyész, mind a vádlott, mind a védője tudomásul vették.

You have no rights to post comments