artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 19. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tárkonyos zöldségleves

Éhes ember kedvence hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Oreos palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Olvasóink jelezték, hogy a tavaszi lomtalanítást követően városunkban több hulladékgyűjtő szigeten csak az üveg gyűjtésére szolgáló konténerek találhatók meg, illetve egyes szigetekről minden konténer elszállításra került. Az üggyel kapcsolatban megkerestük Kissné Kiss Anitát, projekt referenst, minőség- és környezetirányítási vezetőt, környezetvédelmi megbízottat, aki az alábbi választ juttatta el szerkesztőségünknek.

"Berettyóújfalu területén a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés módszerére való átváltás miatt csökkentettük a szelektív hulladékgyűjtő szigetek számát, illetve a szigeteken lévő konténerek számát.

Az üveg hulladékot nem lehet zsákos módszerrel gyűjteni, ezért maradtak meg a szigeten az üveg gyűjtésére szolgáló konténerek. A visszagyűjtött konténerek a későbbiekben sem kerülnek vissza a gyűjtőszigetekre.

Szelektív hulladékgyűjtő zsákot a Bihari Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatain ingyenesen kérhetnek a lakosok. A zsákok visszapótlását a szállítást végző kollégák végzik.

A szelektív hulladékgyűjtő zsákok házaktól történő begyűjtése havi 1 alkalommal történik, minden hónap első teljes hetében a szokásos ürítési napon. Amennyiben a hónap első napja nem hétfői napra esik, úgy a zsákok begyűjtése a következő héten történik, pl: október 1. szerda, ezért a begyűjtést október 6-10. között végezzük.

További információ az ügyfélszolgálaton keresztül kérhető, illetve a honlapunkon elérhető."

You have no rights to post comments