precizbanner

19osz

19karivirag

millenniumkicsi2

gazdatél

aurabannermedium2

ZöldVáros Szerelempark

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

zoldvaros

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. december 9. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Lencseleves virslivel

Cigánypecsenye sült burgonyával, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Zöldbableves

Pásztortarhonya

"B" menü:

Paradicsomleves

Rizses hús

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

ilonaosz2019  

ablakállás

 

A Bihari Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. 2014. május és október közti időszakban próbaüzem jelleggel házhoz menő szelektív hulladékgyűjtést valósít meg Berettyóújfalu területén. Az eddigi tapasztalatokról és a hulladékgyűjtés folytatásáról Kissné Kiss Anita, projekt referens, minőség- és környezetirányítási vezető, környezetvédelmi megbízott tájékoztatta a Berettyóhírt.

 

Kissné Kiss Anita lapunknak elmondta, hogy a májusban elkezdett házhoz menő szelektív hulladékgyűjtési programjukkal kapcsolatban pozitív visszajelzéseket kaptak a lakosságtól, eddig összesen 10.300 kg (havonta 2.000-3.000 kg) szelektív hulladékot sikerült begyűjteni ilyen módon.

Ennek hatására a Bihari Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. állandósítja ezt a szolgáltatását, ami továbbra sem jelent többletköltséget a lakosság számára.

A szelektív hulladékgyűjtő zsákok begyűjtése minden hónap első teljes hetében (hétfőtől péntekig), havi egy alkalommal, a kommunális hulladékgyűjtéssel megegyező napokon,

de külön autóval, másik körben történik!

Ezért kérjük, ne vegyék be a zsákokat, ha a kuka ürítésekor azok nem kerültek begyűjtésre,

mert a Kft. munkatársai később visszamennek érte!

A hulladékgyűjtés következő időpontja 2014. október 6-10.

A hulladékgyűjtéssel kapcsolatos további információkról, a zsákokban elhelyezhető hulladékok fajtáiról a Biharti Hulladékgazdálkodási Kft. tájékozódhatnak.

Berettyóújfalu Önkormányzata és a Bihari Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. vezetése kéri a tisztelt lakosságot, hogy aki még nem tette, csatlakozzon a lakossági házhoz menő szelektív gyűjtéshez.

A szelektív hulladékgyűjtéshez zsákok a Bihari Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatán (Berettyóújfalu, Oláh Zsigmond u. 1-1.) ingyenesen kérhetők. A zsákok visszapótlását a szállítást végző kollégák fogják elvégezni, az elszállított zsákok mennyiségének megfelelően.

 

Szóljon hozzá!