artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Az utóbbi napokban több olvasónk jelezte, nem érti miért nem lehet használni a Népliget utcai játszóteret.

Megérkezett a várva várt tavasz, a napsütés egyre több embert csalogat a természetbe. Mindezek ellenére Berettyóújfalu legszebb, legmodernebb és egyben legnépszerűbb játszótere még nem nyitotta meg kapuit, ezért jogosnak éreztük a kisgyermekes szülők felháborodását, és megkerestük az illetékeseket. 

Mazács Ferenc, a helyi polgárőr szervezet elnöke elmondta, véleménye szerint a játszótér nem biztonságos, mindenképp átvizsgálásra, karbantartásra szorul a nyitás előtt. Köszönhető ez egyrészt az átlagosnál csapadékosabb időjárásnak, másrészt a néhány nappal ezelőtti, néhány fiatal által elkövetett vandál rongálásnak.

Demény Zsolt, a műszaki iroda vezetője kérdésünkre elmondta, ma délelőtt egy szakértői bizottság szemlét tart a helyszínen, és ha biztonságosnak ítélik meg a játszótér üzemeltetését akkor már ma délután, ha nem, akkor a hibák kijavítása után, néhány napon belül biztosan nyitva áll majd a játszótér az apróságok előtt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You have no rights to post comments