artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2023. június 8. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Húsleves

Grillezett csirkecombfilé hasábburgonyával, kukorica salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Finomfőzelék tepsis vagdalttal

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársai két tavaly év végén történt baleset körülményeit vizsgálták. Mind a két sofőr alkoholt fogyasztott mielőtt a vezetést választotta.

A bejelentés 2020. november 7-én 16 óra körül érkezett a rendőrségre arról, hogy Derecske belterületén egy motoros nekiütközött egy előtte közlekedő gépkocsinak. Személyi sérülés nem történt, viszont az egyenruhások a sofőrökkel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami a motoros esetében pozitív értéket mutatott. A derecskei férfit előállították a rendőrkapitányságra további mintavételre, a jogosítványát pedig már a helyszínen elvették tőle.

A másik baleset 2020. december 19-én 1 óra körül történt Létavértesen, a Dankó Pista utcában. A hajdúbagosi lakos személygépkocsijával közlekedett, amikor elvesztette az uralmát a jármű irányítása felett, lesodródott az útról és egy villanyoszlopnak csapódott. Ezt követően a férfi lezárta az összetört autóját, majd hazasétált. Otthonából állították elő a rendőrök, gyanúsítotti kihallgatásán pedig elismerte, hogy ittasan ült a volán mögé a baleset előtt.

Mindkét férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, a hajdúbagosi férfinak pedig a kijárási korlátozás szabályainak megszegése miatt is felelnie kell.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték az ügyekben, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

You have no rights to post comments