artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Szombaton műszaki mentésre vonultak a tűzoltók, vasárnap délután pedig tüzet oltottak az egységek.

Derecske közelében az M35-ös autópályán egy platós kisteherautó egy kamionnal ütközött össze. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A mentőszolgálat négy embert kórházba szállított.

Komádiban egy autó az árokba hajtott szombat délután, a tetején állt meg. A komádi önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót, a mentőszolgálat pedig a sofőrt kórházba szállította.

Vasárnap délután kigyulladt egy melléképület Váncsodon, az Alkotmány utcában, a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek három vízsugárral oltották a lángokat, és védték a lakóépületet, hogy arra a tűz ne terjedjen tovább. A melléképületben egy gázpalack is volt, amelyet a tűzoltók egy ablakon keresztül vittek ki, így az nem hasadt fel. Bár a melléképületben működött a kazán, a lakóház fűtése más módon megoldott maradt.

Fotó: Berettyóújfalui HTP

You have no rights to post comments