artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Mozgalmas hétvégét tudhatnak maguk mögött Hajdú-Bihar tűzoltói. Szombaton a vihar miatt kidőlt fák és leszakadt ágak, vasárnap pedig a Berettyóújfaluban hirtelen lezúdult nagy mennyiségű csapadék miatti szivattyúzások adták a legtöbb feladatot. A érségünket érintő esetekből szemezgettünk.


fakidolesFa dőlt az úttestre tegnap kora este Zsadány és Nagyrábé között. A komádi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal és láncfűrésszel avatkoztak be.

Vasúti sínekre dőlt egy száraz nyárfa tegnap este Berettyóújfalu külterületén. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kézi erővel eltávolították a fát.

felhoszakadas02Sok munkát adott a megye tűzoltóinak a vasárnap este hirtelen lezúdult csapadék Hajdú-Bihar megyében. Több mint tíz riasztás érkezett Berettyóújfaluból, ahol kivétel nélkül vízszivattyúzás volt a tűzoltók feladata. Elsősorban udvaron és pincékben összegyűlt csapadékot kellett eltávolítani többek között a Tinódi utcában , a Csillag utcában, a Morotva utcában és a Ladik utcában. A beavatkozásokat a berettyóújfalui, és a püspökladányi hivatásos tűzoltók végezték.

You have no rights to post comments