artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 29. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Nagyon sok riasztást kaptak a katasztrófavédelem szakemberei a hétvégén, mi a térségünket érintő hírekből szemezgettünk.

Pénteken a megye több pontján kellett fát, faágat eltávolítani a tűzoltóknak, mert azok veszélyeztetették és akadályozták a forgalmat. A püspökladányi egység Püspökladány és Sárrétudvari között avatkozott be, ahol egy fa nagyméretű ága az úttestre dőlt, ezzel részleges akadályt okozott. Később Sárrétudvari külterületére is a püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak, ott egy nyárfa ágait kellett levágniuk.

zuzmara01Szombaton több leszakadt faághoz és kidőlt fához vonultak a Hajdú-Bihar megyei tűzoltók. Kabán, a 4-es számú főúton, Berettyóújfalu és Bakonszeg között, Debrecen és Hajdúdorog külterületén, Püspökladányban és Hajdúszoboszlón is a közúti forgalmat veszélyeztették a fák, faágak.
Berettyóújfaluban, a József Attila lakótelepen egy negyedik emeleti lakásban leégett az étel. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kiérkezésére az ott lévő a tüzet eloltotta, a tűzoltók a szellőztetést végezték el.

Vasárnap Földes külterületére vonultak faágak miatt a püspökladányi hivatásos tűzoltók. Őket riasztották Püspökladányba, az Attila utcába is, ahol egy ház udvarába egy nagyméretű fa bedőlt, egy távközlési vezetéket is leszakított.

Nyírfa ága szakadt le Berettyóújfaluban, a Dózsa György utcában, a gyalogos forgalmat veszélyeztette. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kézi erővel távolították el a fát. Késő este Biharkeresztes külterületén a 42-es számú főúton egy nyárfa az úttestre dőlt. Egy autó belehajtott a fába. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be. Az autó vezetője nem sérült meg.

zuzmara02zuzmara03

You have no rights to post comments