precizbanner

eladohazbanner

gafem2020

viktoriatours

egeszsegesvaros

tavaszbanner2020

akcio

eszakiipar

gazdatavasz

aurabannermedium2

iparterulet

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

zoldvaros

2020. március 30. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Kapros tökleves

Cigánypecsenye sült burgonyával, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Karfiolleves

Hortobágyi aprópecsenye tésztával

"B" menü:

Paradicsomleves

Csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

ZöldVáros Szerelempark

koboreb

kartevoirtobanner

buntetes

ilonatavasz2020  

karosszeria03

 

Nagyon sok riasztást kaptak a katasztrófavédelem szakemberei a hétvégén, mi a térségünket érintő hírekből szemezgettünk.

Pénteken a megye több pontján kellett fát, faágat eltávolítani a tűzoltóknak, mert azok veszélyeztetették és akadályozták a forgalmat. A püspökladányi egység Püspökladány és Sárrétudvari között avatkozott be, ahol egy fa nagyméretű ága az úttestre dőlt, ezzel részleges akadályt okozott. Később Sárrétudvari külterületére is a püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak, ott egy nyárfa ágait kellett levágniuk.

zuzmara01Szombaton több leszakadt faághoz és kidőlt fához vonultak a Hajdú-Bihar megyei tűzoltók. Kabán, a 4-es számú főúton, Berettyóújfalu és Bakonszeg között, Debrecen és Hajdúdorog külterületén, Püspökladányban és Hajdúszoboszlón is a közúti forgalmat veszélyeztették a fák, faágak.
Berettyóújfaluban, a József Attila lakótelepen egy negyedik emeleti lakásban leégett az étel. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kiérkezésére az ott lévő a tüzet eloltotta, a tűzoltók a szellőztetést végezték el.

Vasárnap Földes külterületére vonultak faágak miatt a püspökladányi hivatásos tűzoltók. Őket riasztották Püspökladányba, az Attila utcába is, ahol egy ház udvarába egy nagyméretű fa bedőlt, egy távközlési vezetéket is leszakított.

Nyírfa ága szakadt le Berettyóújfaluban, a Dózsa György utcában, a gyalogos forgalmat veszélyeztette. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kézi erővel távolították el a fát. Késő este Biharkeresztes külterületén a 42-es számú főúton egy nyárfa az úttestre dőlt. Egy autó belehajtott a fába. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be. Az autó vezetője nem sérült meg.

zuzmara02zuzmara03

Szóljon hozzá!