precizbanner

epervasa15

tavasz18.01

egeszsegesvaros

tavaszbanner2020

eszakiipar

gazdatavasz

iparterulet

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

zoldvaros

2020. június 6. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Csontleves

Csülökpörkölt sós burgonyával

"B" menü:

Paradicsomleves

Brassói aprópecsenye sült burgonyával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

ZöldVáros Szerelempark

koboreb

hasznaltkicsi

ilonatavasz2020  

 

Szinte nem telik úgy el nap, hogy valaki ne sérüljön meg az utakon. A hajdú-bihari utakon hatan haltak meg az elmúlt hónapban. VIDEÓVAL

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt hónapokban kevés olyan nap volt, hogy ne sérüljön meg valaki az utakon. Az elmúlt hónapban hatan haltak meg közúti közlekedési balesetben. Ők már nem tudnak együtt ünnepelni szeretteikkel.

A balesetek okai között szerepelnek az elsőbbség meg nem adása, a gyorshajtás és a kanyarodási szabályok megsértése, de minden egyes szabályszegéssel kockára tesszük saját és mások testi épségét, akár életét.

A rendőrök a közlekedésbiztonsági helyzet érdekében folyamatosan ellenőrzik a megye közútjait és intézkednek a szabályszegőkkel szemben. Megéri a szankció? És megéri tragédiát, fájdalmat okozni másoknak?

Debrecenben rögzítették a rendőrök azokat a felvételeket, amelyeken két járművezető és egy Mercedes típusú gépkocsi sofőrje is a tilos jelzés ellenére, nem törődve a következményekkel, nagy sebességgel áthajtanak a kereszteződéseken. A szerencsén múlott, hogy az 50 000 forintos közigazgatási bírság és 8 büntetőpont mellett nem történt tragédia.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők és a gyalogosok figyelmét, hogy a balesetek elkerüléséért maguk a közlekedők tehetnek a legtöbbet. Fontos, hogy szabálykövetően, türelmesen és toleránsan közlekedjenek! Előzzük meg a tragédiákat,

...hogy mindenki hazaérjen!
Szóljon hozzá!