precizbanner

ilonabanner2018  

ablakállás

 

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 70 éves férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint a helyi lakos az általa vezetett személygépkocsival közlekedett 2019. október 17-én 9 óra körül Berettyóújfaluban, a Népliget utcán. A sofőr, amikor a Népliget utca - Kádár Vitéz utca - Toldi utca kereszteződéséhez ért, az ott kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak, akinek nekiütközött. A baleset következtében a biciklis elesett, és súlyos sérüléseket szenvedett.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a balesetek elkerüléséért maguk a közlekedők tehetnek a legtöbbet. Fontos, hogy szabálykövetően, türelmesen és toleránsan közlekedjenek!

...hogy mindenki hazaérjen!

elsobbseg01

Szóljon hozzá!