precizbanner

epervasa15

tavasz18.01

egeszsegesvaros

tavaszbanner2020

eszakiipar

gazdatavasz

iparterulet

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

zoldvaros

2020. június 7. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

ZöldVáros Szerelempark

koboreb

hasznaltkicsi

ilonatavasz2020  

 

Rendkívüli viharos időjárás sújtotta 2019. június 27-én Hajdú-Bihar megyét is. Fákat döntött ki, tetőket rongált meg, vezetékekben, áramszolgáltatásban tett kárt. Folyamatosan vonultak a hivatásos tűzoltók mellett az önkormányzati és az önkéntes egységek is.

A szomszédos Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét a vihar még súlyosabban érintette. A Hajdú-Bihar megyei tűzoltókra ott is lehetett számítani.Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója a vihar okozta károk felszámolása során végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként ajándéktárgyat adományozott Csatári Gergő tűzoltó főtörzsőrmesternek, a Berettyóújfalui Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltójának, valamint Kujbus Ferenc tűzoltó törzsőrmesternek, a Nyíradonyi Katasztrófavédelmi Őrs szerparancsnokának.

Az átadásra a múlthéten Budapesten került sor. A viharkárok felszámolásában végzett kiemelkedő munkájuk elismeréseként dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy, főigazgató emléklapot adományozott a Hajdú-Bihar megye illetékességi területén működő Kabai Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Hajdú Speciális Kutató-mentő Egyesület részére valamint a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak.

Kovács Ferenc tűzoltó dandártábornok, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója az állományból kilencvenkilenc tűzoltónak valamint a Létavértes Önkormányzati Tűzoltóságnak emléklappal köszönte meg a kárfelszámolásokban végzett munkájukat.

Szóljon hozzá!