precizbanner

akcio

19karivirag

gazdatél

ZöldVáros Szerelempark

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

zoldvaros

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2020. január 25. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Csontleves

Burgonyafőzelék fasírttal

"B" menü:

Paradicsomleves

Csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

telivasar  

ablakállás

 

Fakidőlések, több avartűz, konyhai tűz, és a vasárnap délutáni vihar is sok munkát adott nekik, mi csak a térségünket érintő eseteket gyűjtöttük össze.

Péntek délben egy kamion a telefon és az internet kábelt szakította le Zsákán, a Kossuth utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak és kéziszerszámokkal a leszakadt vezetékeket eltávolították.

Egy hat méteres fa ága lehasadt vasárnap délelőtt Berettyóújfaluban a József Attila utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kézi erővel távolították el az úttestre dőlt, közúti forgalmat is veszélyeztetető faágat.

Hajdú-Bihar megyében vasárnap délután nagy széllel érkezett meg a csapadék. Több helyre riasztották a tűzoltókat lehasadt faágakhoz és kidőlt fákhoz. Bucsa külterületére a püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak. Ott egy kidőlt fa a közúti forgalmat akadályozta. Püspökladány és Tiszavasvári külterületén is fát kellett az útról eltávolítaniuk az egységeknek. Este Létavértes és Monostorpályi között zárta el a közutat egy fa, Hajdúszoboszló és Kaba között is a motoros láncfűrészeket használták a tűzoltók. Késő este Sárrétudvari és Biharnagybajom között is ágak hasadtak a közútra, ezzel akadályozva a forgalmat. A megye hivatásos tűzoltói mellett a kabai önkéntes tűzoltók is beavatkoztak vasárnap.

Szóljon hozzá!