precizbanner

ilonatavasz2019  

ablakállásmuszakiboltallas

 

A rendőrségre 2019. június 3-án 17 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Berettyóújfaluban, az egyik benzinkútnál több férfi összeverekedett.

A rendőrök perceken belül a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek. Mint kiderült egy tetétleni férfi és fia korábbi nézeteltérésüket próbálták meg rendezni egy mezősasi ismerősükkel. A vita azonban verekedésig fajult és a felek egymásnak rontottak, amely során egy baseballütő és egy zsebkés is előkerült. A rendőrök a 48 éves apát, a 26 éves fiát, valamint 38 éves vitapartnerüket gyanúsítottként hallgatták ki. A mezősasi férfi az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérüléseket szenvedett a verekedésben.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a három férfival szemben csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

verekedes03

Nagyításhoz katt a képre!

Hozzászólások   
+1 #2 Toth Gábor 2019-06-04 20:14
Szemtanuk szerint 3 férfi rohant egy férfira és vele volt még egy fiatal nő! Basebol ütővel ütlegelték és nem a lábát nem a kezét,hanem a fejét! Magyarul meg akarták ölni! És még ebből kimaradt a Berettyóújfalui férfo is aki állítólag a rendőrség besúgója ezért nem került említésre ! Minden esetre rajtuk nevet Hajdú Bihar! Milyen kemény legények!
Idézet
+3 #1 Toth Szidónia 2019-06-04 13:48
Ezzel csak annyi a gond hogy hazugság! A berettyóújfalui férfit miért hagyták ki??? Három ember rászaladt egy mezősasi férfire és ütlegelték mindenféle szerszámmal! Magyarúl meg akarták ölni! Ennyi a valóság
Idézet
Szóljon hozzá!