precizbanner

gafem02

2019tavaszbanner

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

trendybanner19

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

zoldvaros

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. augusztus 22. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Húsleves

Sült csirkecomb fűszeres bulgurral, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Gulyásleves

Káposztás kocka

"B" menü:

Zöldbableves

Sertéspörkölt tésztával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

ilonatavasz2019  

ablakállásmuszakiboltallas

 

A 37 éves férfi rendhagyó módon akart egy nézeteltérést rendezni. A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. augusztus 19-én 22 óra körül arról, hogy barátaival Körösszakállon hazafelé sétált, amikor egy ismerősük útjukat állta, elővett egy riasztó fegyvert és többször rájuk lőtt. A bejelentő elmondta a rendőröknek, hogy ezt követően lefogták a támadójukat és elvették tőle a pisztolyt. Az egyenruhások a helyszínre mentek, ahol elfogták a helyi lakost, majd előállították a rendőrőrsre, ahol a nyomozok gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozás adatai szerint a sértettek és a gyanúsított aznap már szóváltásba kerültek egy kocsmában és ezután gondolta úgy a 37 éves férfi, hogy egy zsákutcában megvárja haragosait. Amikor az ismerősei elsétáltak előtte, kiugrott az autójából, számon kérte őket a történtek miatt, majd többször rájuk lőtt. A férfiak leteperték támadójukat és visszatartották a rendőrök kiérkezéséig.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Szóljon hozzá!