precizbanner

gafem02

2019tavaszbanner

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

trendybanner19

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

zoldvaros

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. augusztus 22. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Húsleves

Sült csirkecomb fűszeres bulgurral, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Gulyásleves

Káposztás kocka

"B" menü:

Zöldbableves

Sertéspörkölt tésztával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

ilonatavasz2019  

ablakállásmuszakiboltallas

 

Péntek reggel Berettyóújfalu külterületén egy autókat szállító tréler és egy nyerges vontató ütközött össze. A tűzoltók feszítő-vágó berendezéssel szabadították ki a sérültet. Szombaton egy kutya alatt szakadt be a jég a Vekeri tónál. Vasárnap fát kellett kivágniuk a tűzoltóknak a Bem téren.

Péntek reggel Berettyóújfalu külterületén, a 42-es számú főúton egy autókat szállító tréler és egy nyerges vontató ütközött össze. A tréler vezetője beszorult a járműbe. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével a sérültet kiszabadították. A mentőszolgálat őt kórházba szállította. A műszaki beavatkozást a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Debrecenben, a Jerikó utcában egy idős ember rosszul lett otthonában és nem tudta a mentőszolgálatot beengedni. A debreceni egység az ajtót egy ajtó-feszítő eszközzel kinyitotta, majd a sérültet a mentőknek átadta.

Egy személygépkocsi lángolt pénteken a debreceni Nagy Lajos király téren. A lángokat a debreceni hivatásos tűzoltók eloltották. Az eset során nem sérült meg senki, de jelentős anyagi kár keletkezett.

Egy idős ember rosszul lett lakásában Berettyóújfaluban, a Bessenyei lakótelepen. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók dugólétra segítségével az erkélyen át bejutottak a lakásba és a sérültet a mentőszolgálatnak átadták.

Késő délután egy nagytestű kutya a jeges Vekeri tóra futott. Az állat súlya alatt a jég beszakadt és így a partól harminc méterre a vízbe esett. A debreceni hivatásos tűzoltók létra segítségével bejutottak a kutyához és kimentették a vízből.

Debrecenben, a Bem téren egy hat méteres fa veszélyesen megdőlt és a gyalogos valamint a közúti forgalmat veszélyeztette. Vasárnap a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik motoros láncfűrésszel eltávolították a fát.

katved02

Szóljon hozzá!