artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

A fotó illusztráció!

A berettyóújfalui rendőrök elfogták, a járásbíróság pedig letartóztatta a komádi férfit.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított egy férfival szemben.

A sofőrt 2018. november 14-én, november 27-én és december 8-án is ittas vezetésen érték tetten a rendőrök. A 43 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszonda mindhárom esetben pozitív értéket mutatott. A nyomozó hatóság a komádi lakost őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására, amelyet a járásbíróság elrendelt.

A kialakult tévhitekkel ellentétben már egy pohár szeszes ital elfogyasztása is számít. Az alkohol kis mennyiségben is olyan élettani hatásokat vált ki - észlelési idő növekedése, reflexek tompulása, szemmozgató izmok lassulása -, amelyek a biztonságos közlekedéssel nem egyeztethetőek össze.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és ezzel saját, illetve mások életét, testi épségét is veszélyezteti!… hogy mindenki hazaérjen!

You have no rights to post comments