precizbanner

2016tavaszbanner2

lily

millenniumkicsi2

gazdatél

aurabannermedium2

arzuhanas2017

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. január 22. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Sütőtök krémleves

Cigánypecsenye sült burgonyával, csemegeuborka

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Paradicsomleves

Zúzapörkölt galuskával

Heti "B" menü:

Gyümölcsleves

Natúr csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


termalmenu
Rendelés leadás legkésőbb előző nap 10 óráig
06 (30) 963-3740

Napi menü:

Pirított tésztaleves

Zöldborsós szelet tésztával

veradas

koboreb

telivasar  

alkusz2

 

A férfi egy közösségi oldalon ismerkedett meg a sértettel, akitől több mint 600 ezer forintot csalt ki. A balmazújvárosi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást.

Egy nő tett feljelentést 2018. május 22-én a rendőrségen arról, hogy egy közösségi oldalon megismerkedett egy férfival, aki több részletben is pénzt kért tőle. A nő jóhiszeműen teljesítette a férfi kéréseit és közel négy hónap alatt több mint 600 ezer forintot utalt át az Angliában tartózkodó férfinak. A nő elmondta, hogy a készpénzt odaadta a szomszédjának, akit azzal bízott meg, hogy utalja át a pénzt az internetes ismerősének. A rendőrök a nyomozás során kihallgatták a 35 éves szomszédot, aki kérdéseikre zavart válaszokat adott, majd beismerte, hogy a közösségi oldalon az egyébként nem létező profilt is ő hozta létre, valamint elmondta, hogy a nőtől kapott készpénzt semmilyen számlára nem utalta tovább. D. Csaba közel 4 hónapig adta ki magát egy Angliában tartózkodó katonai szóvivőnek, de a nyomozás adatai szerint olyan is volt, hogy akcentust színlelve telefonon beszélt a sértettel.

A nyomozó hatóság a balmazújvárosi férfival szemben folytatott büntetőeljárást 2018. június 1-jén befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes ügyészség részére.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy különböző közösségi oldalak kiváló lehetőséget biztosítanak a barátainkkal, családtagjainkkal, ismerőseinkkel való kapcsolattartásra, élményeink, fotóink és fontos életeseményeink megosztására. Az online térben való létnek köszönhetően a tér és az idő szabta korlátok leomlottak, a kommunikáció sokkal könnyebb és gyorsabb csatornákon zajlik. A közösségi oldalak az előnyök mellett ugyanakkor kockázatot is jelentenek a felhasználók számára, ha azt nem tudatosan és kellő körültekintéssel használják.

A csatolt tájékoztató anyagban a rendőrség a közösségi oldalak biztonságos használatához ad tanácsokat.

Szóljon hozzá!