artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

A berettyóújfalui rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást az ellen a férfival szemben, aki Zsákán betört egy melléképületbe.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást S. Ottóval szemben. A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. január 8-án 18 óra körül betört egy zsákai családi ház melléképületébe, ahonnan ellopott egy keverőtárcsás mosógépet. Az esetről a sértett bejelentést tett a rendőrségre, amely során elmondta, hogy a településen látott egy gyanús férfit, aki a hátán vitt egy olyan mosógépet, amit tőle elloptak. A rendőrök a beszerzett adatokat követően azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit elfogtak és a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a 27 éves helyi lakosnál tartott házkutatás során az eltulajdonított műszaki cikket megtalálták, lefoglalták, majd a tulajdonosnak visszaadták.

A rendőrség a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

You have no rights to post comments