artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 16. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Sárgaborsóleves pirított hagymával

Mediterrán csirkemell párolt rizzsel, wok zöldséggel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A X. Pangea nemzetközi razzia eredményeként indult büntetőeljárás a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon hét gyanúsítottal szemben. A rendőrök 15 helyszínen, többek között debreceni, berettyóújfalui, budapesti lakásokban, illetve edzőtermekben tartottak házkutatásokat, amelynek eredményeként több ezer doboz teljesítményfokozó szert, illetve nem engedélyezett egészségügyi terméket, közel 50 millió forintot valamint több millió forint értékű valutát és nagy értékű személygépkocsikat foglaltak le.

Az összehangolt rendőri intézkedésekkel, az érintett hatóságok szorosabb együttműködésével, valamint a központi szervek szakmai támogatásával 2017 szeptemberében lezajlott X. PANGEA nemzetközi akció, amelynek célja a hamis, engedély nélküli gyógyszerek forgalmazásának megelőzése, valamint az ezzel kapcsolatos bűncselekmények elkövetőinek felkutatása és azonosítása.

A nemzetközi razzia eredményeként a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztály üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett teljesítményfokozó szerrel visszaélés bűntett, valamint bűnszövetségben elkövetett egészségügyi termék hamisítása bűntett és kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A Felderítő Osztály munkatársai által beszerzett információk alapján 2017. szeptember 12-én Debrecenben, Berettyóújfaluban, Földesen és Budapesten hat gyanúsítottat fogtak el a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei és a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársai. Két budapesti, egy berettyóújfalui és egy debreceni gyanúsítottnak a bíróság 2017. szeptember 14-én elrendelte előzetes letartóztatását.

Fotok (8 of 14) 2Fotok (10 of 14) 0

A rendőrök 15 helyszínen, többek között debreceni, berettyóújfalui, budapesti lakásokban, illetve edzőtermekben tartottak házkutatásokat, amelynek eredményeként több ezer doboz teljesítményfokozó szert, illetve nem engedélyezett egészségügyi terméket, közel 50 millió forintot valamint több millió forint értékű valutát és nagy értékű személygépkocsikat foglaltak le.

A nyomozás adatai szerint a 42 éves Sz. Zsolt, a 38 éves B. Kornél, a 37 éves P. Tamás, és a 32 éves M. Dénes rendszeresen tiltott teljesítményfokozó szereket, valamint Magyarországon nem engedélyezett egészségügyi termékeket árult az ország több városában.

A rendőrök elfogták a 63 éves L. Andrást is, aki a megalapozott gyanú szerint P. Tamás megbízásából adott el a tiltott szerekből, illetve segítséget nyújtott a bűncselekmény elkövetésében.

Fotok (13 of 14) 0Fotok (1 of 14) 0

A nyomozók a bűncselekménnyel összefüggésbe hozták a 32 éves budapesti A. Krisztián is, aki a gyanú szerint szintén teljesítményfokozó szerekkel kereskedett, azonban a nála tartott házkutatás során közel 3 kilogramm marihuánát is találtak. Vele szemben teljesítményfokozó szerrel visszaélés, egészségügyi termék hamisítása és kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A 27 éves N. Endre, aki önként adta fel magát a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon, megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy Romániában rendszeresen gyártott tiltott teljesítményfokozó szereket és Magyarországon nem engedélyezett egészségügyi terméket, amelyeket eladott P. Tamásnak azzal a céllal, hogy ő azokat Magyarországon fogyasztóknak és terjesztőknek eladja. A bíróság 2017. szeptember 15-én elrendelte az ő előzetes letartóztatását is.
You have no rights to post comments