artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 28. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejszínes gombaleves

Paradicsommal-mozzarellával grillezett jércemell hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Tiramisu

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A hívásfogadó központok munkatársai számos esetben segítették már a nyomozók munkáját. Legutóbb egy ablaktörésről szóló bejelentés és egy vérző karú férfi esetét kapcsolták össze az operátorok augusztus 11-én, amely eredményeként rövid időn fény derült egy bűncselekményre – írja a Zsaru Magazin.

A 112-es segélyhívón egy berettyóújfalui férfi kért segítséget, amiért elvágta három ujját és az nagyon vérzett. A hívást Nyerges Zsuzsanna fogadta, aki két hónapja dolgozik operátorként az ORFK miskolci hívásfogadó központjában. Az operátor úgy emlékezett vissza, a férfi először nem tudta merre van, ezért megkérte, hogy keressen egy utcatáblát, hogy értesíteni tudja a mentőket.

A rendőrség hivatalos lapja arról ír, a beszélgetésnek fültanúja volt az operátor mentora, Balogh Krisztina. Feltűnt nekik, hogy az elmúlt negyed órában két hívás is érkezett arról a környékről a 112-es segélyhívó számra. Ekkor megnézték a jegyzőkönyvet, amely szerint először egy helyi büfés telefonált, hogy valaki ököllel betörte az étkezdéje egyik ablakát, majd elmenekült.

Egy szemtanú pár perccel később azzal egészítette ki a bejelentést, hogy felismerte a garázdát. A név megegyezett a vérző kezű férfiéval, ezért felvették a kapcsolatot a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tevékenységirányítási központ ügyeletesével. a rendőrök még a mentők érkezése előtt elfogták a garázdát, aki az orvosi ellátását követően kihallgattak.

You have no rights to post comments