artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

A berettyóújfalui rendőrök befejezték a nyomozást a bűncselekménnyel gyanúsítható férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint 2017. augusztus 2-án 22 óra 55 perc körül a 42-es számú főúton Berettyóújfalu felől Mezőpeterd irányába közlekedő lengyel férfi úgy közlekedett az általa vezetett nyerges vontatóval, hogy áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol érintőlegesen nekiütközött egy román férfi által vezetett nyerges vontató visszapillantó tükrének, majd megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül tovább haladt. Az ütközés következtében a tükör az oldalsó ajtó üvegének csapódott, amely ennek következtében betört. A vezetőfülkébe berepülő szilánkok miatt a sofőr nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A bejelentést követően a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, aki gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A 24 éves lengyel férfival szemben a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bíróság elé állítási javaslattal befejezte a nyomozást és az ügy iratait megküldte a járási ügyészség részére.

You have no rights to post comments