artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 23. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vegyes zöldségkrémleves

Mozzarellával-kolbásszal grillezett karajszeletek jázmin rizzsel, kukorica salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Mezőgazdasági tüzek jellemezték a keddi napot. Egy kombájn gyulladt ki tegnap délután Berekböszörmény külterületén. A kombájnról a tűz átterjedt az aratás alatt lévő negyven hektáros búzatáblára, melyből harminc hektár leégett. A tűz során a kombájn teljesen kiégett.


Kedd reggel akácfa ága szakadt le, amely járókelőket veszélyezettet Debrecenben, a Géresi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal eltávolították a faágat, személyi sérülés nem történt.

Egy tizenhat négyzetméteres melléképület égett kedden délután Debrecenben, a Pacikert utcában. A tüzet a helyi tűzoltók két vízsugárral oltották el. Kisebb anyagi kár keletkezett.

Egy kombájn gyulladt ki tegnap délután Berekböszörmény külterületén. A kombájnról a tűz átterjedt az aratás alatt lévő negyven hektáros búzatáblára, melyből harminc hektár leégett. A tűz során a kombájn teljesen kiégett. A helyszínen a komádi, berettyóújfalui és szeghalmi tűzoltók dolgoztak. Az oltás irányítását átvette a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat. Személyi sérülés nem történt, jelentős anyagi kár keletkezett.

 

mezgazdtuz03mezgazdtuz04

Négy hektár legelő és négy darab körbálás szalma égett tegnap délután a Hortobágyi Nemzeti park területén. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. Kisebb anyagi kár keletkezett.

Tizenöt hektár gabona égett tegnap délután a 4-es számú főút mellett Kaba közelében. A püspökladányi hivatásos és a kabai önkéntes tűzoltók három vízsugárral és kézi szerszámokkal oltották el a tüzet. A lángok következtében búza, árpa semmisült meg, így jelentős anyagi kár keletkezett. Személyi sérülés nem történt.

Növényi hulladék égett Debrecenben, Őz utcában tegnap délután. A debreceni tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Hajdúnánáson, az Attila utcában két személygépkocsi ütközött össze. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A mentők két embert kórházba szállítottak. A helyszínelés a rendőrség teljes útzára mellett zajlott.

Fotós: Debreceni HTP, Berettyóújfalui HTP

You have no rights to post comments