artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

A berettyóújfalui rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy esztári lakossal szemben.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály lopás vétség kísérlet, valamint magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy esztári férfival szemben, aki 2017. március 19-én éjszaka két ingatlan területére is bement engedély nélkül.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy idős rokona telefonon kért tőle segítséget, mert hallja, hogy valaki az előszobájában kutat. A bejelentő az idős hölgy pocsaji családi házánál meglátta az ismeretlent, aki megpróbált elmenekülni, azonban a kerítésen nem tudott átmászni, ezért bement a kerti illemhelyre és magára zárta az ajtót. Rövid idő elteltével az ismeretlen az illemhelyről kirohant, majd a kert hátsó kerítésén átmászott és elfutott.

betor6 0betor4 0 0

A helyszínen a rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Ferencet, valamint megállapították, hogy az esztári lakos a gyanú szerint ugyanaznap egy másik ingatlan udvarára is bement, ahol megzavarták, ezért nem vitt el onnan semmit.

betor5 0k1 10

A férfi elfogásakor egy pocsaji családi házban lévő szekrénybe rejtőzött a rendőrök elől, akik elfogták, majd előállították a Derecskei Rendőrőrsre. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 37 éves férfit, aki beismerő vallomást tett. A nyomozóhatóság bűnügyi őrizetbe vette B. Ferencet és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet 2017. március 22-én a bíróság elrendelt.

A rendőrség a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást 2017. április 18-án befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

You have no rights to post comments