artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Három férfit fogtak el az ártándi határon a rendőrök.

Ártánd Közúti Határátkelőhelyen 2017. április 10-én 5 óra 15 perckor belépésre jelentkezett egy 40 éves férfi. A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség útlevélkezelője a férfi adatait leellenőrizte és megállapította, hogy ellene a Pesti Központi Kerületi Bíróság közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a román állampolgárt elfogták és a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállították, majd átvitték a bíróságra.

Ugyanaznap 17 óra 15 perckor Ártánd Közúti Határátkelőhelyen belépésre jelentkezett egy 34 éves román állampolgár. A rendőrök a férfi adatainak leellenőrzésekor megállapította, hogy ellene a BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitánysága közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözést adott ki. A határrendészek a férfit elfogták és a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd szabadon bocsátották.

Egy férfi 2017. április 10-én 22 óra 45 perckor egy román forgalmi rendszámú autó utasaként jelentkezett belépésre az ártándi határátkelőhelyen. A rendőrök a 37 éves román állampolgárról megállapították, hogy vele szemben a BRFK X. kerületi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt adott ki elfogatóparancsot. A határrendészek a férfit átadták a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság nyomozóinak, akik őt gyanúsítottként kihallgatták, majd szabadon bocsátották.

You have no rights to post comments