artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

A pocsaji rendőrök azonosították a férfit, akinek a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy esztári férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint 2017. március 19-én éjszaka két ingatlan területére is bement engedély nélkül.

Egy férfi tett bejelentést 2017. március 20-án a rendőrségre arról, hogy idős rokona telefonon kért tőle segítséget, mert hallja, hogy valaki az előszobájában kutat. A bejelentő és családja az idős hölgyhöz sietett és a pocsaji családi ház kertjében meglátták a házból kilépő ismeretlent, aki a rokonok elől megpróbált elmenekülni. A férfi azonban a kerítésen nem tudott átmászni, így a kerti illemhelyre bement és magára zárta az ajtót. Rövid idő elteltével az ismeretlen az illemhelyről kirohant, majd a kert hátsó kerítésén átmászott és elfutott.

betor1betor4 0

A helyszínen a rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Ferencet, valamint megállapították, hogy az esztári lakos a gyanú szerint korábban egy másik ingatlan udvarára is engedély nélkül bement, ahol megzavarták, ezért nem vitt el onnan semmit.

betor5betor6

A férfi egy pocsaji családi házban lévő szekrénybe rejtőzött a rendőrök elől, azonban megtalálták és elfogták őt, majd előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 37 éves férfit, akit bűnügyi őrizetbe vettek és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet 2017. március 22-én a bíróság elrendelt.

You have no rights to post comments