artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

A Készenléti Rendőrség egyenruhásai a helyi rendőrökkel közösen egy helyi lakossal szemben intézkedtek Konyáron.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. május 19-én 13 óra 39 perckor egy 13 éves gyermek telefonon arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét, hogy Konyáron az egyik ismerőse minden előzetes szóváltás nélkül megrúgta őt, majd a támadó elszaladt. A bejelentést követően a Készenléti Rendőrség járőrei a helyi rendőrökkel közösen adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek a tettes felkutatása érdekében. A 14 éves fiút az egyenruhások Konyáron megtalálták és előállították a Derecskei Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A fiatalkorú vallomásában elmondta, hogy azért rúgta meg a sértett nyakát, mert az ismerőse a szeme láttára megfogta az ő barátnőjét.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Derecskei Rendőrőrse vele szemben garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – folytatja a nyomozást.


A Készenléti Rendőrség járőrei a derecskei rendőrökkel közösen intézkedtek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét 2014. május 19-én 17 óra 44 perckor telefonon hívta egy helyi polgárőr, mert Konyáron, az egyik utcában három férfi összeverekedett, majd ezt követően a helyszínről távoztak. A bejelentést követően a Készenléti Rendőrség járőrei a helyi rendőrökkel közösen adatgyűjtést és tanúkutatást hajtottak végre, melyet követően bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és a Derecskei Rendőrőrsre előállították a 43 éves R. Sándort és 16 éves fiát, valamint a 33 éves R. Attilát. A kihallgatások során kiderült, hogy a vita szerelemféltés miatt alakult ki R. Attila és a fiatalkorú között. A veszekedést követően R. Sándor azért, hogy fiát megvédje, bántalmazta R. Attilát.

A Derecskei Rendőrőrs R. Sándorral szemben súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

You have no rights to post comments