artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 15. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vaníliás almaleves

Sonkával töltött jércemell rántva, kukoricás jázmin rizzsel, balzsamos jégsalátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A rendőrök elfogták azt a konyári férfit, aki bement egy istállóba a tulajdonos engedélye nélkül. Az eljárás során kiderült, hogy a gyanúsított pár nappal korábban lopott is a sértettől.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. május 14-én 11 óra körüli időben, Konyáron egy férfi a családi háza ablakából észrevette, hogy az udvarán található melléképület ajtaja nyitva van, ezért kiment, hogy azt bezárja. A helyi lakos azonban ajtónál azt tapasztalta, hogy az istálló padlóján lapul egy férfi, akit felismert. A tulajdonos a hívatlan vendégre rászólt, aki azt mondta, hogy csak az eső elől húzódott be az épületbe, majd elmenekült. A sértett ezt követően telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét. A bejelentést követően a rendőrök Konyár-Sóstón egy vendéglátóhelyen igazoltatták a helyi lakost, akit elfogtak és előállítottak a Derecskei Rendőrőrsre, ahol az egyenruhások magánlaksértés szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd őrizetbe vették.

Az eljárás során információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a 36 éves férfi 2014. május 4-ére virradóra a sértett ingatlanjának kerítését megrongálta, majd bement udvarra, ahonnan ellopott egy női vázas biciklit és egy permetezőt. A nyomozók R. Pétert gyanúsítottként kihallgatták, mely során beismerő vallomást tett. A tettes elmondta, hogy az ellopott tárgyakat eladta egy helyi lakosnak, akitől a rendőrök lefoglalták a kerékpárt és a permetezőt, melyet 2014. május 14-én visszaadta a sértettnek.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Derecskei Rendőrőrse a terhelttel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

You have no rights to post comments