artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 15. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vaníliás almaleves

Sonkával töltött jércemell rántva, kukoricás jázmin rizzsel, balzsamos jégsalátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A rendőrök gyorsított eljárásban fejezték be a nyomozást az ellen a gyanúsított ellen, aki Berettyóújfaluban egy betondarabbal betörte a gépkocsi ablakát, majd a járműből ellopta a rádiót.

 

 

 

A nyomozás adatai szerint 2014. április 13-án 0 óra 15 perc körüli időben, Berettyóújfaluban a strand mellett parkoló gépkocsi ablakát valaki egy betondarabbal bedobta és a járműből eltulajdonította a benne található rádiót, majd beszaladt a közeli erdőbe. Az esetről az egyik helyi polgárőr értesítette a rendőrséget. A bejelentést követően a helyszínre érkező rendőrök a polgárőrökkel közösen adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek az ismeretlen tettes azonosítása és felkutatása érdekében. A járőrök a környező utcákat ellenőrizték, amikor egy sötét kabátos férfira lettek figyelmesek, aki a rendőrautó láttán futni kezdett, majd elbújt egy bozótos területen. Az egyenruhások később megint meglátták a menekülő tettest, aki átugrott egy kerítésen, majd megint megpróbált elbújni egy bokorba, ahol azonban a rendőrök elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 34 éves V. Tibort, aki beismerő vallomást tett. A terhelt a rendőröknek az erdőben megmutatta azt is, hogy hová rejtette az eltulajdonított rádiót, melyet a nyomozóhatóság a sértettnek még aznap visszaadott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a hajdúnánási lakos ellen befejezte a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügy iratait 2014. április 30-án bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

You have no rights to post comments