artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 15. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vaníliás almaleves

Sonkával töltött jércemell rántva, kukoricás jázmin rizzsel, balzsamos jégsalátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A rendőrség befejezte a helyszínelést és feloldotta az útlezárást a 47. számú főúton bekövetkezett halálos közlekedési baleset helyszínén.

Olvasónktól kaptuk a hírt, hogy a 47-es  főút 30-as kilométerénél - Berettyóújfalu és Tépe között - két kamion és egy személyautó ütközött, az autóban két ember meghalt, az egyik kamion sofőrjét pedig feszítővágóval próbálják kiszabadítani, teljes útzárra kell számítani! Mindenképp kerüljék el az adott útszakaszt!

Megszűnt az útlezárás a 47. számú főúton

A rendőrség befejezte a helyszínelést és feloldotta az útlezárást a 47. számú főúton bekövetkezett halálos közlekedési baleset helyszínén.

Az útszakaszon a helyszíni szemle és a műszaki mentés befejeződött, a teljes útlezárás 16 óra 50 perckor megszűnt, a forgalom ismét zavartalan.

A baleset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek!


A tűzoltóság weboldaláról megtudtuk, két kamion és egy személyautó ütközött össze szombat délelőtt a 47-es főút 30-as kilométerszelvénynél, Berettyóújfalu közelében. A személyautóban utazó két ember az ütközés következtében életét vesztette. Az egyik kamionsofőrt a tűzoltóknak feszítővágóval kellett kiszabadítaniuk a roncsból. 

A baleset helyszínére Berettyóújfaluból, Hajdúszoboszlóról és Debrecenből lettek riasztva tűzoltók a helyszínre, valamint kivonult a Katasztrófavédelem Műveleti Szolgálata is.

A balesetnek egy könnyebb sérültje is van, őt a debreceni Kenézy kórház baleseti sebészetére vitték a mentők.

A megyei rendőrfőkapitányság sajtóügyeletese elmondta, a rendelkezésre álló adatok szerint 2014. február 15-én 9 óra 25 perc körüli időben egy személygépkocsi haladt a 47. számú főúton Berettyóújfalu felől Debrecen irányába, amikor a 31. kilométerszelvényben egy kamion előzése közben frontálisan összeütközött egy előtte haladó teherautóval. A személyautó két utasa egy 30 éves férfi és egy 40 éves nő a helyszínen meghalt, a sofőrt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A helyszíni szemle idejére a rendőrök az érintett útszakaszt lezárták.

A rendőrök Derecskén a Debrecen irányából érkező forgalmat a 4803. számú útra terelik Földesig, majd ott a 42. számú főútra irányítják az arra közlekedőket, Berettyóújfalu irányába. A Berettyóújfalu felől érkező forgalmat Földes irányába terelik az egyenruhások a 42. számú főútra.

You have no rights to post comments