artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Tegnap 22 óra 50 perckor az Országos Mentőszolgálat munkatársa tett bejelentést a rendőrségre, hogy egy hozzájuk érkezett bejelentés szerint Debrecen, Tegez utcán egy lakóépület lángokban áll. 

 
A helyszínre nagy erőkkel kiérkező rendőrök az égő házat körbejárva rátaláltak egy súlyos égési sérült hölgyre, aki önkívületi állapotban, őrjöngve a ház mellett állt, és oda minden áron vissza akart menni. Ezt a rendőrök megakadályozták és biztonsági intézkedés keretében az égő ház mellől a nőt biztonságos helyre vitték, orvosi ellátása végett. A hölgy az őt ellátó orvosnak elmondta, hogy feltehetően a házban vannak még a hozzátartozói. A helyszínre érkező katasztrófavédelem munkatársai a lángok eloltása után a házban, két holttestet találtak, akik az adatok szerint az ott lakó 50 éves férfi és 13 éves fia. 
 
Az égő házból kimenekülő 48 éves feleséget a mentőszolgálat munkatársai súlyos égési sérülései miatt a Debreceni Klinikára szállítottak, állapota miatt a nyomozók egyelőre kihallgatni nem tudták. A tűz keletkezésének oka egyelőre ismeretlen. A lakóépületbe az áram nem volt bevezetve, az ott lakók gyertyával világítottak, és sparhelttel fűtöttek.
 
A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya igazságügyi szakértők bevonásával, közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.  

You have no rights to post comments