artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Tegnap délután a román fél a határforgalom ellenőrzésében jelentős szigorításokat vezetett be, mely miatt az Ártándi Közúti Határátkelőhelyen nagymértékben lassult a határforgalom, ezért kérjük a 7,5 tonna feletti tehergépjárművek vezetőit, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a magyar-román határviszonyokról. Az Ártándi határátkelőn jelenleg kb. 220-270 perces várakozási idővel kell számolni. 

 
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság állománya mindent megtesz a zökkenőmentes haladás érdekében, a megye több pontján terelik a tehergépjárműveket, folyamatosan figyelemmel kísérik a parkolókat, a kialakult járműsort illetve a főúton szakaszosan váltakozó irányban engedik a forgalmat. 
 
A 7,5 tonna alatti járművek vezetőit kérjük, válasszák a 06.00-22.00 óra között üzemelő Létavértesi átkelőt, továbbá a személygépkocsik és a 3,5 tonna alatti járművek vezetői válasszák a Nyírábrányi vagy Létavértesi átkelők valamelyikét. 
 
Továbbá felhívjuk az úton közlekedők figyelmét, hogy a balesetek megelőzése érdekében óvatosan, a megváltozott időjárási /csúszós, lejegesedett utak, erős köd/ és forgalmi viszonyoknak megfelelően válasszák meg a sebességüket, hiszen mindenkit hazavárnak, vigyázzanak egymásra.
 
A folyamatosan frissített határinformációkat az alábbi linken olvashatják:   

You have no rights to post comments