artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Ma hajnalban az ártándi határátkelőhelyen belépésre jelentkezett Magyarország területére egy román gépkocsivezető (a váltótársával együtt) az általa vezetett román honosságú kamionnal, amely a menetokmányok szerint papírtörlő kendőket és fékalkatrészeket szállított.

 A HBM-i RFK. Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségének munkatársai – a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak segítségével – a jármű speciális eszközökkel történő átvizsgálását követően, annak rakterében 5 férfi határsértőt találtak. Az elsődleges adatok szerint az 5 elfogott illegális határátlépő közül 3 marokkói és 1 tunéziai állampolgár volt, míg az ötödik férfi személyazonosságának és állampolgárságának megállapítása folyamatban van. A magyar-román közös határforgalom ellenőrzés keretén belül a két fő (román állampolgár gépkocsivezető) embercsempész, valamint az 5 fő határsértő átadásra kerül a román határrendőrség részére, további eljárása lefolytatása céljából.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You have no rights to post comments