artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. június 17. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Lencseleves virslivel

Sertéskaraj friss lecsóval borítva, párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

(HBMRFK-Berettyóújfalu Rk.)

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra 2012. január 24-én a délelőtti órákban telefonon érkezett a bejelentés egy berettyóújfalui lakostól, hogy a szomszédját a családi házánál előző este ismeretlen személyek bántalmazták. 
 
A rendőrség munkatársai a bejelentést követően azonnal megjelentek a sértett házánál, illetve a kórházban, ahová a bántalmazott 56 éves férfit a mentők súlyos-életveszélyes sérülésekkel szállították. 
 
A rendőrség gyors reagálásának és adatgyűjtésének köszönhetően még a bejelentés napján elfogták a bűncselekmény két férfi elkövetőjét. Az egyikőjük egy 16 éves berettyóújfalui lakos, míg a másik férfi 22 éves hencidai lakos. Az elkövetők az elfogásuk után kihallgatásra kerültek. A bűncselekmény elkövetését - részletes vallomásuk során - mind a ketten elismerték. A kihallgatásukat követően őrizetbe vételükre került sor. A mai napon a Debreceni Törvényszék pedig előzetes letartóztatásukról rendelkezett. 
 
A nyomozás eddigi adatai alapján a két férfi anyagi haszonszerzés céljából ment be a sértett ingatlanára, ahol először az egyik melléképületbe hatoltak be. A házában tartózkodó férfi zajt hallott az épület irányából, illetve fényt látott onnan kiszűrődni, így kiment az udvarra és elindult abba az irányba. A két elkövető észlelte a sértett közeledését, és ekkor az ingatlanon talált eszközökkel bántalmazni kezdték őt, aki ennek következtében súlyosan megsérült és a földre került. A bántalmazás után az elkövetők a házba mentek, majd onnan – pár ezer forintot, továbbá a sértett mobiltelefonját eltulajdonítva – elmenekültek. 
 
A ház tulajdonosa sérüléseiből adódóan, csak a következő nap délelőtt szomszédjától tudott segítséget kérni. 
 
Az elkövetett cselekménnyel kapcsolatban a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le a büntetőeljárást nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt.

You have no rights to post comments