artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Falopás és betörés Pocsajban, eredményes rendőri intézkedések. Az elmúlt két nap rendőrségi híreit alább olvashatják.

Fatolvajokat fogtak

Egy mezőőr bejelentése alapján fogtak el a rendőrök két nőt és egy férfit, akik 2013. január 3-án délután Pocsaj külterületén lévő egyik erdőből a fát lopták.

A három helyi elkövetőt előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatták őket, majd közülük a 39 éves nőt és a 19 éves férfit őrizetbe vették, míg harmadik (39 éves nő) társukat elengedték. A fatolvajok ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytatódik az eljárás.

Betörők rendőrkézen

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság nyomozói egy betöréssel összefüggésben – folyamatban lévő büntető ügyben – fogtak el 2013. január 2-án a késő délutáni órákban két pocsaji férfit. A 19 és 17 éves feltételezett elkövetőket előállították a kapitányságra, ahol a gyanúsítottként történő kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket a nyomozók. A két férfi a megalapozott gyanú szerint – az elfogásuk előtt pár órával – Pocsajban egy családi házba betörtek, onnan műszaki cikkeket és ruhaneműket loptak el.

Körözték

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság, valamint a Debreceni Nyomozó Ügyészség elfogató parancsa alapján fogtak el egy 38 éves nőt a debreceni rendőrök 2012. január 04-én a hajnali órákban. A körözött nőt a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

You have no rights to post comments