artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 25. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Bakonyi sertésszelet főtt tésztával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Finomfőzelék tepsis vagdalttal

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A területi rendeltetésű Hortobágy Mentőcsoport minősítő gyakorlata zajlott az elmúlt hónapban, amiről korábbi részletesen beszámoltunk.

A gyakorlat célja az elemi csapások, kedvezőtlen időjárási viszonyok és árvíz következtében kialakuló veszélyhelyzetek elhárítására való felkészülés, valamint a különböző szituációs feladatokon keresztül, a képességeknek megfelelő terepen végrehajtott kutatási, mentési és kárelhárítási feladatok végrehajtása volt.

A Hortobágy Mentőcsoport a gyakorlat sikeres teljesítésével megszerezte az árvízi- és vízi mentő, valamint a közepes városi kutató és mentő minősítést. Kovács Ferenc tű. dandártábornok, megyei katasztrófavédelmi igazgató méltatta a mentőcsoport eddigi tevékenységét és teljesítményét, valamint megköszönte a tagok eddigi munkáját, erőfeszítését, majd Pintér Tamás tű. alezredes, igazgatóhelyettes vázolta a jövő évben a Hortobágy Mentőcsoport előtt álló feladatokat, és említést tett az újabb felkészítésekről. Ezt követően a mentőcsoport tagjai részére elismerő oklevelet adott át.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További képek az átadásról .

Végezetül Szabó Imre tű. őrnagy, polgári védelmi főfelügyelő ismertette a mentőcsoport előtt nyitva álló pályázati lehetőségeket.

Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

You have no rights to post comments